C. Muilwijk en Zn. BV.

Houtbewerking Hardinxveld-Giessendam
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Binnendams 24 A Kaart
Plaats
3373 AD  Route Hardinxveld-Giessendam
Telefoon
0184 613 586
E-Mail
info@cmuilwijkenzn.nl
Website

Informatie

Bijgebouwen als schuren, dierenverblijven en koven zijn beeldbepalende elementen in het Hollandse landschap. C. Muilwijk en zn. uit Hardinxveld-Giessendam is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van zwarte schuren, schaapskooien, koven en diverse andere bijgebouwen in landelijke stijl. De gebruiks-doeleinden zijn legio: denkt u aan opslag, garage, dierverblijf etc. Door ambachtelijk vakmanschap en toepassing van materialen als hout, riet en oude dakpannen hebben onze producten een natuurlijke en traditionele uitstraling en zijn ze een sieraad voor uw erf of tuin. Op het terrein van ons bedrijf in Hardinxveld-Giessendam is de werkplaats gevestigd waar alle werkzaamheden worden verricht. Graag maken we met u een afspraak om u te adviseren over de mogelijkheden van afmetingen, gebruiksdoelen, materiaalkeuze, indeling van ramen en deuren, prijzen etc. Aan de hand van uw persoonlijke wensen kan een offerte worden gemaakt, uiteraard geheel vrijblijvend. Na plaatsing van een opdracht volgt de ontwerpfase. Aan de hand van uw persoonlijke wensen wordt een voorlopige tekening gemaakt.Voldoet die aan de wensen, dan wordt alles uitgewerkt voor de vergunningaanvraag. Bij grotere bouwwerken is vaak ook een constructietekening en -berekening vereist; die zijn ook door ons te leveren. Hiermee kunt u zelf de bouwvergunning aanvragen, maar wij kunnen dit ook geheel voor u verzorgen. Indien nodig komen we bij u ter plaatse kijken om u beter te kunnen adviseren over plaatsing, bodemgesteldheid en fundatie van grotere bouwwerken. Objecten als schuren en tuinhuizen worden in de werkplaats in Hardinxveld-Giessendam vervaardigd en in prefab onderdelen vervoerd naar de plaats van bestemming, waar eindmontage en dakbedekking plaatsvinden. Kleinere objecten, zoals koven en kleinere tuinhuizen, worden kant en klaar afgeleverd en geplaatst. De bouwtijd is kort, gemiddeld tussen de 2 dagen en 2 weken, afhankelijk van de grootte van het bouwwerk en de dakbedekking.

C. Muilwijk en Zn. BV. is gevestigd op Binnendams 24 A . Het volgende wordt aangeboden: Houtbewerking In Hardinxveld-Giessendam zijn er 1 andere Houtbewerking. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Nee, buitenverblijven, garages, koven, prielen, schaapskooien, zwarte schuren, Authentieke schuren, Overkappingen, Buitenverblijven, dierenverblijven, authentieke bijgebouwen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over C. Muilwijk en Zn. BV.

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Houtbewerking
0184613586 0184-613-586 +31184613586

Kaart Binnendams 24 A

Loading map...